Besplatan upis za bračne parove

Besplatan upis u knjižnicu za bračne parove uz Međunarodni tjedan braka u Hrvatskoj

Pozitivnoj inicijativi obilježavanja Međunarodnog tjedna braka priključuje se i Gradska knjižnica Velika Gorica! U razdoblju od 7. veljače do 14. veljače 2022. pogodnost besplatnog članstva omogućit ćemo svim bračnim parovima. Tjedan braka je inicijativa koja promiče izgradnju čvršćih odnosa i zdravijih brakova, a knjiga i čitanje jedan su od temelja boljeg razumijevanja i međuljudskog povezivanja.

Za upis je potrebno doći zajedno, u paru, a ako je jedan od supružnika već od ranije član knjižnice, može dovesti i upisati svoju bračnu družicu ili druga! Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu. Članstvo vrijedi godinu dana od dana upisa, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga knjižnice u sve tri lokacije. Upisi će se vršiti u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 i u Područnoj knjižnici Galženica, Trg Stjepana Radića 5 u radnom vremenu knjižnice.

U Tjednu braka organiziramo i gostovanje Domagoja Kneževića, blogera i kolumnista koji je svoje zabavne i duhovite kolumne okupio u knjizi „Ma bit će ok”. Svoju knjigu predstavit će velikogoričkoj publici u četvrtak, 10. veljače 2022. u 18.30 sati u Središnjem odjelu za odrasle. Kroz oči supruga i oca triju kćeri, Domagoj donosi uvid u bračnu svakodnevicu u kojoj će čitatelji lako prepoznati sebe.

Skip to content