14. prosinca 2015. – Dan bez zakasnina

Već tradicionalno uz Svetu Luciju i Dan Grada Velike Gorice u ponedjeljak 14. prosinca 2015. u Gradskoj je knjižnici Velika Gorica na snazi Dan bez zakasnina. Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice od 8.00 do 19.30 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici bez naplate zakasnina, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici osobno ili putem telefona.

Ovim putem obavještavamo korisnike da Gradska knjižnica Velika Gorica ove godine po posljednji put omogućuje cjelovit oprost zakasnina – od sljedeće godine uvodi se parcijalno plaćanje zakasnina po modalitetu koji ćemo uskoro objaviti na našim mrežnim stranicama. Zato molimo sve korisnike, posebice one s višegodišnjim dugovanjima, da iskoriste ovogodišnju mogućnost oprosta zakasnine jer naše police i dakako novi čitatelji željno iščekuju vraćene knjige.

14. prosinca 2015. – Dan bez zakasnina
u ponedjeljak 14. prosinca 2015. od 8.00 do 19.30 sati
Gradska knjižnica Velika Gorica (sve lokacije)

Skip to content