Preporučujemo vam…

 

M-Lusio-07022019-072-1-510Wx510H E. HAWKINS I T. ADAMS: UKRCAJTE SU U VLAK IZUMA

Ukrcajte se s nama u Vlak izuma. Spremi se za uzbudljivo, interaktivno putovanje kroz vrijeme, ali putem ćeš naići na zagonetke… Možeš li pomoći posadi Vlaka izuma odgonetnuti zagonetke i riješiti tajnu profesorova nestanka? Punom parom naprijed u pustolovinu života!

 431921 M. SIMPSON: LETJETI BEZ KRILA

Ovo je priča o dvije sestre: jedna lijepa i moćna, druga neugledna i ponizna. Jedna sjedi na tronu, druga spava u psećoj kućici. No i jedna i druga poželjet će biti bolja nego što je, ljepša nego što je i poželjet će naučiti kako se to – leti bez krila.

 

 431915 J. S. MCFARLAND: ANNETTE VELIKA DLAKAVA BAKA

Evan Nestor Bettancourt, upravo se vratio s velike avanture u kojoj ga je izgubljenog spašavalo mitsko stvorenje Bigfoot odnosno Sasquatch. No avantura nije završila. Sada će Evan morati spasiti svoju veliku, dlakavu prijateljicu Annette kojoj prijeti velika opasnost da je ulove lovci na mitska bića. Annette je u međuvremenu saznala i to da je postala baka, ali hoće li uspjeti vidjeti svoga unuka ili će postati izložak u nekom zoološkom vrtu pitanje je koje ostaje otvoreno sve do pred kraj ove uzbudljive knjige

 431914 KURT CLOPTON: SUPER TIP

Oliver Olson je samo običan tip, običnog izgleda u nekim stvarima možda i malo ispodprosječan. Stjecajem okolnosti i čudnog razvoja događaja, a potpomognuto birokracijom i sistemom u kojemu se ne zna „tko pije, a tko plaća“ postat će superheroj. Naravno, tu njegove nevolje ne završavaju. Možemo reći da tu tek počinju.

preuzmi ŠKOLA BONTONA GOSPOĐICE MIRICE 

Priča je o ovo o malenom rakunu Robertu koji se ružno ponašao sve dok nije završio u jednoj neobičnoj školi – Školi bontona gospođe Mirice. Gospođa je Mirica simpatična mišica s naočalama koje joj daju ozbiljan i strog izgled, baš poput prave ravnateljice.  Neobična je to škola koja poput kakve prave službene ustanove ima svoj grb i svoj moto “Po bontonu miš se poznaje (i svi drugi)”.

 preuzmi (1) ORKESTAR PRIČA PRIČU-ČETIRI GODIŠNJA DOBA Priča iz klasičnog baleta za djevojčicu Klaru postaje čarobna pustolovina u kojoj će svjedočiti borbi Orašara i Kralja Miševa, upoznati Šećernu Vilu i otputovati u Kraljevstvo Slatkiša. Uzbudljiva događanja na svakoj stranici oživljavaju glazbom Petra Iljiča Čajkovskog iz Orašara, a glazbene ulomke moguće je slušati zasebno uz objašnjenja na zadnjoj stranici knjige.
 Basic CMYK IVANA ŠAJATOVIĆ: ČAROBNJAK PANJAK I PTICA ČUPALICA Pobjednica 4. natječaja za tekst slikovnice ovaj knjižuljak, uz predivne ilustracije pobjednice za ilustraciju Hane Tintor, kroz prekrasnu priču o djevojčici Hani koja ima puno želja, od koje je većina čini tužnom, jer na svakodnevicu gleda dječje posesivno, otkriva najmlađima da ponekad mama ne mora biti blizu da bi bila blizu.